Idag är jag 27

Vilken myyyyyysig födelsedag jag haft än så länge. Fick hem marsvinen en dag för tidigt (de sa att det var en födelsedagspresent, men jag vet att de inte orkade städa buren haha!), så vi har lekt hela morgonen. De älskar att springa runt på golvet, och tyvärr har den vita lärt sig hur man smiter ur gallret när jag städar buren, så har fått hämta duracellkaninen i köket ett par gånger. De är så söta.
Sedan blev det sol, sol, sol på terassen och en vegetarisk lunch bestående av vegburgare, curly fries, kokta grönsaker och lite Tennessee bbq sås (ganska sur, med bourbon i. Har inte bestämt mig för om jag gillar den eller inte). Nu känner jag att jag har myst tillräckligt ensam, och ser fram emot att min man kommer hem snart. Senare ikväll blir det middag med honom och några vänner; antingen ute på en restaurang eller takeway. Har inte bestämt mig för vad jag vill äta än 😊


Att fylla 27 känns förresten riktigt bra. Jag gillade inte att fylla 20 eller 25 eftersom det kändes som ganska stora hopp. 26 kändes också som ett stort hopp, eftersom det var då man började komma in i de "sena twenties", men mellan 26 och 27 är det ingen skillnad. Tycker i alla fall inte jag. Det här året vill jag resa mycket och spara mycket pengar (som alla andra år!), och bara ha det bra. Jag sätter ett ganska kravlöst år på mig själv. Nästa år tycker jag det är dags att börja tänka mer på framtiden (planera för en bebis kanske?), men det här året tänker jag bara fokusera på här och nu. Jag är fortfarande ung i ett år till så det är bara att jobba på, resa på, och fortsätta bygga upp en stadig ekonomi!

Gillar

Kommentarer