ICH WERDE NACH WIEN REISEN!!

Det var bara några veckor sedan jag skrev om mina mål och förväntningar för 2019, och att jag hade en idé om att ge min man en konsertbiljett i bröllopspresent. Det är ju trots allt pappersbröllop vi firar i år, så en biljett hade varit toppen.

Senaste veckorna har jag dock känt mig så oinspirerad och wanderlusten har tagit tag i mig. Jag måste ha RESOR att se fram emot i år. Att besöka nya länder och platser är verkligen det som gör mig lycklig här i livet <3 Det är min motivation på jobbet, min motivation att ta mig igenom vintern och alla dessa kalla, gråa, dystra dagar… Ja, ni vet.

Så jag bestämde mig för att min papperspresent till min man får bli ett boardingkort!! Nu har jag bokat både flyg och hotell, och vi ska tillbringa vår wedding anniversary weekend i WIEN!! Jag vet att det är långt till augusti, men den som väntar på något gott…

Det ska bli så spännande, romantiskt, lyxigt och jag får samtidigt träna lite på tyskan. Läste tyska i fyra år på högstadiet och har fortfarande aldrig fått någon användning för det, så nu kör vi! Förväntar mig verkligen inte att jag ska känna mig lika säker som med spanskan, men jag tror samtidigt jag kommer kunna tillräckligt.

Har hört att Wien ska vara en magisk stad, och jag är redo att förälska mig i den.

Hur jag ska kunna hålla den här resan hemlig för min man enda till den 23 augusti vet jag inte, men jag ska verkligen försöka. Det idealiska hade varit att vi tog en taxi till Gatwick den morgonen, och först när vi gått in på flygplatsen ger jag honom hans boardingkort där han får reda på vart vi ska åka. Dagen innan kan jag ge honom en liten lapp där det står att han ska packa en weekendresa (pa max 10kg 😉) Jaaa!! Jag bara måste göra så.

Inser nu att jag planerat min egna dröms överraskning. Alltså, det är verkligen så här jag drömmer om att själv bli överraskad 😂

Gillar

Kommentarer