I min kalender denna vecka

Måndag: Resa hem till England från Sverige.

Tisdag: Jobb.

Onsdag: Jobb. Gå på stan på lunchen och leta efter glasburkar/inredningsprylar till köket. Vill få all köksorganisering klar den här månaden, så vi kan börja måla skåpluckor i april.

Torsdag: Jobb. Har ett viktigt möte jag inte känner mig så förberedd för. Men det går nog bra. Kanske blir det en sväng på stan på lunchen igen (om inte mötet drar ut på tiden alltför mycket) för att handla fler glasburkar. Jag vet inte hur många jag lyckas bära åt gången?

Fredag: Jobb till 13:00, och sedan har vi en finlunch på min chefs golfklubb. En kollega gifter sig om två veckor, så lunchen är till för att fira honom. Jag kan stanna till senast 17:00, sedan blir det en uber hem, för 18:00 kommer två vänner över till oss. Även de ska gifta sig i år (om två månader), och min man är best man på deras bröllop. Jag bjöd över dem för att jag skulle vilja lära känna bruden lite bättre innan bröllopet.

Lördag: Min man har best man duties på morgonen. Han ska gå på deras andra kostymprovning. Men SEN är han äntligen min för resten av helgen! Känns inte som om vi hängt bara vi två på evigheter, så just nu ser jag fram emot det jättemycket. Jag tänker typ god mat, soffhäng, tända ljus och en tidig kväll. Marsvinen kommer även äntligen tillbaks till mig efter 7 långa veckor(!), så jag ska leka och gosa med dem med. Mina älsklingsbebisar. Vad jag saknat dem!

Söndag: Har planer på att åka till Purley Way med min man för att shoppa resterande prylar vi behöver till köket. Sedan vill jag bara ha en mysig söndag hemma med min man, leka med marsvinen och laga en god söndagsmiddag.

Gillar

Kommentarer