I kamerarullen

Alla dessa vintriga soluppgångar jag får uppleva när jag går till jobbet på morgonen är så vackra. Den här bilden är tagen genom vårt hallfönster. Snacka om motivation på morgonen att få gå ut till det här.

Jag är trött nu, och jag tycker det syns. Jag kan inte få dygnsrytmen att matcha min arbetsdag. Jag är jättetrött på morgonen, och ögonen och kroppen känns tunga hela dagen tills typ 18:00 då jag vaknar upp ur min vinterdvala. Då har jag helt plötsligt massor med energi, och det känns därför alldeles för tidigt att sedan gå och lägga sig vid 22:30. Att gå upp innan 7 förstör hela min dag just nu (fastän jag får 8h sömn). Jag har en teori om att det egentligen inte handlar om antal timmar sömn du får per natt, utan när du sover. Alla har olika klockor, och jag mår bäst när jag går och lägger mig senare på kvällen och sover längre på morgonen. Så har det alltid varit.

Julstämningen är på topp hemma. Varje kväll tänder vi ljus och äter chokladkalender (och jag dricker en kopp te från min tekalender). Vi räknar ner dagarna till semester och jul. Ser väldigt mycket fram emot ett avbrott i vardagen just nu, fastän jag samtidigt njuter av att ha allt detta framför mig på samma gång.

Det här är min drömtröja. Jag skulle inte säga nej till den här hårfärgen heller. Allt i den här bilden är ren perfektion, så jag fick bara lov att spara ner den på min telefon.

Min underbara mamma fyllde år igår, och jag och min bror skickade då ett fint blombud till henne. Jag och mamma delar vår uppskattning av levande blommor, och speciellt rosa rosor, så jag tyckte den här buketten var som gjord för henne (eftersom jag skulle velat haft den själv!) Hon blev så glad. Både jag och min bror köpte förtidiga fodelsedagspresenter till henne (hon fick en vinterjacka av mig när jag var i Sverige i oktober), men vi tyckte hon skulle få något på sin faktiska födelsdag med. Speciellt när ingen av oss skulle vara där och fira henne på plats. 😊

Min bror, med sin väldigt minimalistiska stil, har julypyntat, och jag tycker det ser så mysigt ut. Han har världens minsta gran, och sedan en grå tomte på tv-bänken. Vad mer behöver man, liksom?

Så ser livet ut just nu.

Gillar