Hur vi firade

Det blev en riktigt mysig kväll i onsdags. Jag hade beställt en stor ballongleverans till min man, som en rolig grej.

Hans min när han öppnade den stora lådan som kom, och det flög upp flera stora ballonger... haha. Jag beställde dessa genom ett företag som heter Bubblegum Balloons, som jag hört mycket gott om, och jag är väldigt nöjd! Dessa kommer troligtvis hålla sig fina i flera veckor. Älskar ballonger!

Favoriten var väl den stora Champagneflaskan. Dock firade vi inte kvällen med att dricka champagne - det blev en fin flaska Prosecco istället.

Jag valde även att köpa till lite små ballonger i svart, silver och bronze, så hela vardagsrummet är nu fullt med dessa vackra ballonger.

Vi tillbringade kvällen med att spela kort, leka med ballongerna, dricka ett glas Prosecco och lyssna på musik genom min mans nya leksak (hans soundbar till TV:n). Vi har blivit så beroende av att spela Gin Rummie nu efter att vi spelade det varje dag i Cornwall. Kan inte släppa det.

Vi fick också dessa fina ljus av min svärmor, som vi tände. De doftar vanilj och var jättesöta tyckte jag. Allt som allt, hade vi alltså en riktigt trevlig årsdag!

Gillar

Kommentarer