Höstmys

Har haft en trevlig helg och känner mig så där härligt utvilad som man bara känner sig på måndagar. Förstår fortfarande inte varför de flesta tycker måndagar är värsta dagen på veckan. Kom igen på torsdagsmorgonen när man är trött, sliten, inte kan hitta motivationen och det är fortfarande två hela dagar kvar till helg...

Igår ändrade jag bokstäverna på min lampa i hallen från "sommar" till "höstmys". Det har varit en solig helg, men det känns att hösten är på väg. Försöker njuta av vår terass så mycket vi kan innan det blir för kallt att vistas där. Men kanske man kan sitta där ute ändå en solig vinterdag, med vinterjackan på?

Jag har också sakta flyttat in i gästrummet. Nu låter det som om jag och min man har en relationskris, men jag menar inte att jag sover där, utan att jag sakta flyttat mina kläder dit. När vi inte har gäster över kan jag väl lika gärna använda rummet som en walk in closet liksom? 👗👢 Vi tittade även på match of the day där inne igår morse med en kopp morgonte. Vi har verkligen gjort det till ett sådant mysigt rum att vi bara måste hänga mer där inne!

Ser fram emot hösten i vårt mysiga hem. Om två veckor åker vi även till Bryssel, och i slutet av månaden kommer min pappa till London, så jag tror det kommer bli ännu en bra månad. Jag ska till Sverige på en jobbresa också, fortfarande på ett obestämt datum, men jag har börjat jobba med lite arkitektritningar osv på svenska. Det känns konstigt, och jag inser att byggnadsord på svenska inte kommer naturligt, men det är roligt, intressant och framförallt lärorikt. Jag behöver hålla igång min svenska. När man var yngre tyckte man det var sååå coolt med människor som bröt på engelska när det talade, men nu tycker jag bara det är osexigt att inte hitta orden. I alla fall; nu kör vi september månad!

Gillar