Honeywood

Lördagen blev en regnig men mysig dag. Vi tog en blöt promenad till parken och hittade en stor svamp.

Naturfotograf som jag var dagen till ära, lyckades jag även fånga en flaxande duva på bild, i precis rätt ögonblick.

Vi gick till dammen och köpte paninis till lunch på The Honeywood Museum. Alla restauranger är ju fortfarande stängda här eftersom vi fortfarande befinner oss i en någorlunda lockdown, men Honeywood har faktiskt börjat sälja en lättare lunch och till och med alkohol för takeaway. Man kan ju även sitta där vid dammen en solig dag och äta.

Honeywood brukar vanligtvis vara en tebod, men det är så mysigt att de även serverar en lättare lunch nu. Det är som sagt det enda stället som är öppet här i närheten. Det var inte bara mysigt och kändes som en otrolig lyx just nu att spontant kunna köpa en panini, utan även kul att man kan supportra ett lokalt företag. Jag tycker uteserveringar borde öppnat här för flera veckor sedan.

Vi stod vid dammen medan vi väntade på vår beställning, och tittade på ankorna och kanadagässen. Vi bor i en väldigt historisk del av London, och det är så vackert, även på en regnig dag.

När vi fått våra paninis gick vi sedan hem och åt lunch. Jag beställde en panini med tranbär och brieost och en coca cola till det. Smält brieost i en panini... Måste vara godaste mackan någonsin 😉 Min man åt en lax och rädispanini med fanta fruit twist.

Lite senare tog vi även promenad nummer 2 för dagen och vi hamnade mitt i en åskskur. Jag kan väl säga så här, att mina vattentäta löparskor verkligen inte höll det dem lovade... Efter den otroligt blöta promenaden höll vi oss inne resten av kvällen och tittade på en ny serie; Little Fires Everywhere. Riktigt bra hittills.

Gillar

Kommentarer