Hilfiger wanties

Jag har inte shoppat kläder till mig själv på väldigt länge. Igår kväll satt jag och tittade runt lite på Tommy Hilfiger hemsida. De har alltid så mycket fint!!

På sommaren älskar jag att gå klädd i shorts och en söt topp. Jag är ingen klänningsfantast. Det här vita setet tycker jag är så fint.

Har skickat alla dessa screenshots till min bror. Det blir min önskelista till jag fyller år. Har jag gått så här långt på året utan att handla kläder och accessoarer till mig själv, så kan jag väl vänta ett tag till.

Jag gillar som sagt inte riktigt klänningar och kjolar. Därför tyckte jag de här vita shortsen ovan var så otroliga fina. Det ser ut som en kjol, men är shorts. Perfekt!

Jag behöver fler BH:ar. Svarta, vita och rosa. Jag drömde till och med att jag var i Sverige och shoppade på Cubus igår natt. Det är där jag älskar att köpa underkläder. Deras push ups sitter alltid så perfekt på mig. Och deras baslinnen är också fantastiska. Ibland saknar jag Sverige.

Något jag också saknar är pumps med öppen häl och en lite lägre klack. Som dessa.

De senaste åren har jag varit väldigt sträng mot mig själv, och gjort mig av med kläder och accessoarer som jag inte använt på ett tag. Det har resulterat i att jag bara äger två väskor idag, så en till handväska skulle jag verkligen vilja ha. En liten och en lite större. Älskar den beiga färgen på den ovan.

En grå väska skulle jag också vilja ha. Hoppas jag får något på min lista i födelsedagspresent 😉

Gillar

Kommentarer