Hello 30!

Hej från 30-åringen! Idag är det min födelsedag 🙈🎂🎈🥂

Jag känner mig riktigt redo att lämna livet som 20-någonting bakom mig, och kliva in i ett nytt decennium.

Min födelsedag firades först i söndags med mamma, pappa, bror och mormor. Jag och min bror spelade tennis på morgonen och det var SÅ KUL. Vi var så jämna, och jag märkte verkligen den senaste veckan (när jag spelat mot min bror och min pappa) hur mycket jag har förbättrats det senaste året. Hallå, vann jag precis mot två MÄN?! Wimbledon nästa för mig!

Efter tennisen fikade vi hos min mormor. Vi satt ute i hennes trädgård, och den timmen var bara PERFEKT. Det kändes som när jag var yngre, och man gick till mormor och morfar och bara hängde i deras trädgård och plockade smultron och jordgubbar. Vad bra man mår av att ibland få "återuppleva" gamla barndomsminnen.

Sen ville jag ha en SVENSK PIZZA innan jag åkte tillbaka till England. Så vi beställde pizza, och jag valde en Svensson med oxfilé, kantareller, paprika, tomat och bearnaisesås. Mmm. Vi åt det ute i mammas och pappas trädgård innan det blev ett dopp i poolen, och sedan biljard följt av kubb. Vi har blandat lite sommar och vinterspel den här veckan, eftersom vi också hade julen att ta ikapp.

Jag fick ännu mer presenter. En vecka tidigare hade vi ju firat "jul", så hela min resväska fylldes med presenter. Min bror köpte ett par jättefina leggings till mig från Michael Kors, och mormor gav mig julklapp och födelsedagspengar på en och samma gång. Av mamma och pappa fick jag fina ljuslyktor, doftljus, champagneglas och lite allt möjligt som jag önskat mig. Älskade deras påse som de gav mig innehållandes "allt jag behöver." Lypsyl i mängder, nässpray, läkerol, chips, choklad och till och med pitabröd och Holiday dipp haha. Sån bra present!!

Idag är det min faktiska födelsedag, jag har firat den med mig själv under dagen i min resekarantän, och jag väntar nu på att få fortsätta fira den med min man när han kommer hem från jobbet! 🥂

Gillar

Kommentarer