Helgen som var

Fredagskvällen började med att jag åt OLW's dillchips framför Dirty Dancing. Jag har kommit in i ett klassiskt film mode - alltså att jag bara vill titta på gamla klassiker, så om Dirty Dancing, Grease, Sound of Music, Gatsbys orginialfilm...

På lördagsmorgonen gjorde jag kokta äggmackor till frukost, innan jag och min man begav oss ut i trädgården för att måla det nya staketet.

Min nya grej är att göra en lätt fruktsallad till frukosten. Den här gången bestående av äpple, banan och lite kanel sprinklat på toppen.

Sedan målade vi staketet heeela långa dagen, med endast ett break för lunch. Jag målade utsidan, och min man stod på stegen på vår terass och tog insidan.

Det var faktiskt roligt, och mer socialt än det såg ut. Träffade många grannar som hängde i trädgården. På eftermiddagen kom även min svärmor förbi, och hjälpte till i en timme.

På kvällen unnade vi oss sedan en kebab! ...

... Och vi tittade på champions league-finalen i fotboll. Chelsea mötte Manchester City, och det var väldigt nervöst. Självklart åkte min matchtröja på.

Chelsea vann!! Så underbart!

På söndagen fortsatte vi att måla resten av staketet + andra strykningen. Solen kom fram vid 12, så vi unnade oss en timme av solande på terassen också. Vi åt även lunch ute.

På eftermiddagen blev vi klara, och vi firade med lite jordgubbar och Pringles, samtidigt som vi videosamtalade med våra vänner i Sverige. Oj, vad mycket vi varit utomhus den här helgen. Inte lämnat tomtgränsen, men varje vakna tid har nästan spenderats ute i trädgården och på terassen.

Till sist blev det packning inför vår mini-mini-semester. Efter allt målande, var vi verkligen välförtjänta av att komma bort ett tag.

Gillar