Helgen i 5 bilder

Jag fick några försenade födelsedagspresenter från en vän. Han hade varit på ikea och köpt havrekakor, dammsugare och choklad till mig. Så snällt 😊

Jag har mest varit hemma den här helgen, haft mensvärk, känt mig så svullen och suttit i solen. Såå varmt och skööönt för magen. Jag och min man tittade också på en film på Amazon Prime som hette Midsommar. Sjuk film genomsyrad av dåligt skådespel. Vet inte om det var filmen eller mensvärken, men jag mådde illa efteråt. Blä.

Vi har försökt äta lite mer normalt efter min födelsedagsvecka som bestod av mat, mat och mer mat. Jag lagade en supergod lasagne, och som vanligt när vi äter, sitter mina ouppfostrade marsvin och tittar på oss och tigger...

De tror att de syns bättre om de sitter på taket... Jag har förresten bytt namn på Bobbo till Billy. Det tog ett tag att hitta ett passande namn på honom, men idag är det ju så självklart att han är en Billy.

Min man gick till puben med ett par vänner, och han skickade den här bilden till mig. Hur snygg är han inte?! Sjukt hur mycket jag älskar den här människan. Det är som om jag älskar honom ännu mer efter lockdown och efter all tid vi tillbringat tillsammans i år. Ser fram emot semester med honom mycket snart.

Min söndagsmiddag bestod av frukost. Granola, yoghurt, äpple och banan. Att äta frukost till middag är ibland det bästa som finns. Jag vet att det redan är tisdag, men det har varit en lugn och skön helg för mig.

Gillar