Helgen

Vi började helgen med att gå en långpromenad i parken, och vi såg några hungriga svanar. Hur ståtliga är inte dessa djur? De påminner mig alltid om min gammelmormor, som älskade svanar, och som samlade på svanar. Hela hennes lägenhet var alltid full av svanar.

Vi åt en lunch bestående av baguettehalvor, hummus, aioli, crudités och oliver. Min favoritlunch! Lite senare ringde vi sedan upp ett par vänner och umgicks i ett par timmar. Vi längtar sååå mycket tills vi kan ses igen! Jag ser fram emot en härlig vår.

Min man drack ett glas whiskey. Jag älskar whiskeyglasen som han fick av mina föräldrar i julklapp förra året. De skrämmer alltid en OCD-människa som mig, efterson de vickar och rullar... Fast i och för sig, så spillde jag RÖDVIN på mattan för någon månad sedan och lyckades få bort allting, så känner mig lugnare nu när det kommer till att dricka nära vår fluffiga, dyra matta. Bara man har rätt rengöringsmedel, så går allt att lösa.

På kvällen beställde vi sedan takeaway. Det blev japanskt! Så gott med en kycklingsallad, vegetarisk sushi (jag äter inte rå fisk, men byt ut det mot avokado och det är typ det bästa någonsin) och gyoza dumplings. Dock gillade jag inte krabbsalladen vi delade på. Det påminde alldeles för mycket om räkor och smakade räksmörgåstårta. Åh, jag har jättesvårt för räkor.

Men jag kan nog leva på avokadosushi och dumplings, doppade i lite soyasås, i säkert en månad.

På söndagsmorgonen vaknade vi till en rosa soluppgång. Det är så ovanligt med sol här mitt i vintern, så vi fick bara lov att ta vara på stunden och ta en springtur runt parken. Jag hatar att springa... Spelar hellre tennis i 6h än springer i 30min, men nu är ju tennisplanerna stängda, så... Men jag gillar känslan man får i kroppen efter man sprungit.

På eftermiddagen hade jag svårt att ta mig upp från soffan. Kommer inte ihåg senast jag sprang 5km. Vi lunchade på mer japansk mat, samt en till baguette med crudités och oliver. Mmm. Det har varit en härlig helg och jag är nu redo för en ny arbetsvecka 😊

Gillar