Helg i bilder

Har mest vilat i helgen eftersom både jag och min man är inne i väldigt intensiva perioder på jobbet.
Jag har gjort en sak som jag älskar - nämligen att tvätta speglar. Vet inte varför jag älskar det egentligen, men fina, rena speglar är ju så fint och hemtrevligt.
I fredags kväll hände något som inte händer ofta nuförtiden - jag öppnade en flaska rödvin och tog mig ett glas. Tyckte jag förtjänade det efter en slitsam vecka. De flesta av vinflaskorna här hemma har vi fått i present, men just den här köpte jag till mig själv för kanske ett år sedan. Riktigt gott rödvin! Torrt, men lättdrucket och en bra prisklass (ca 120kr/flaska).
Igår gick jag och min man förbi en mattbutik, och bestämde oss för att gå in och titta på lite vinylgolv (heter det vinyl på svenska?) till köket. Mattförsäljaren guidade oss till LVT istället, som jag nu är helt såld på. LVT är alltså Luxury Vinyl Tiles, och är mer som laminatgolv, fastän det är plast på undersidan så det tål att bli blött (praktiskt för kök och badrum). Lite dyrare än vinyl, men vi har nog redan bestämt oss att det blir LVT istället. När det kommer till renovering av kök och badrum (två väldigt viktiga rum i huset) tänker jag inte snåla.
Helgens makeup blev min vanliga foundation och ögonbrynspenna från Chanel, concealer och mascara från Benefit, och min nya ögonskuggspalett från Naked Urban Decay Heat (färgerna Chaser och Cayenne den här gången). Helgens hår blev... Bara mitt naturliga svall med lite Batiste torrschampo! Finns nog få som är tröttare på sitt hår än vad jag är på mitt just nu, men har jag bestämt att låta min naturliga färg växa ut, så ska jag också göra det! 😊
Avslutar med en bild från min bror som börjat julpynta....typ. Han har fortfarande kvar kycklingarna vi fick i ett påskägg förra påsken, precis där, på fönsterbrädan. Älskar hans inredningstil 😉


Nu - få bort söndagsångesten med en ansiktsmask och lite gott kvällssnack.

Gillar

Kommentarer