Hejdå till gamla lägenheten

Nu har vi sagt hejdå till den gamla lägenheten och lämnat ifrån oss våra nycklar. Jag trodde det skulle kännas mer än vad det gör. Jag har tyckt om den där mysiga, lilla lägenheten ganska mycket. Det har trots allt varit vårt hem i 2,5 år. Men nu när vi flyttat till något större, något vi stolt kan säga att vi äger till 100%, och som har termostat och central heating som värmer upp lägenheten så ordentligt att jag skulle kunna ligga på golvet i hallen och sova… Ja, då har inte den gamla lägenheten så mycket att komma med.

Jag känner inte alls saknad över att lämna min och min mans första egna boende tillsammans. Visst är konstigt att se den så här tom, men det känns inte sorligt på något sett. Det jag känner är istället lycka och stolthet över att vi bytt upp oss. Över att vi lyckats jobba ihop och spara så pass mycket pengar att vi har råd med något många i vår ålder bara skulle kunna drömma om. En egen 3:a i London för ca 3,5miljoner kr. Det är härligt och det är stort. För varje dag som går i den nya lägenheten älskar jag den bara mer och mer. Inte för att det gått så många dagar, men i alla fall. Den har så mycket potential. Jag önskar bara att vi hade mer tid så vi kunde få i ordning allt mycket fortare. Det ska bli underbart härligt med första helgen i lägenheten nu så vi bara kan mysa, plocka och inreda! Och helgen får gärna gå sakta, tack.

Hejdå Windermere Court. Nu kommer vi alltså inte tillbaka hit något mer. Vi kommer väl fortfarande att gå förbi utanför ibland, eftersom vi fortfarande bor i samma område, men här inne kommer vi aldrig vara igen. 2017 blev verkligen slutet av ett kapitel, och 2018 början på ett nytt i ett nytt hem. Nu i helgen vill jag shoppa lite fler saker till lägenheten och sedan bara vara hemma och pyssla. Inte träffa någon. Min mans bror ville komma förbi i tisdags med sin nya tjej för att vi skulle få träffa henne och han skulle få se den nya lägenheten igen. Vi sa ja till det, och det var trevligt, men hade inte räknat med att hela familjen skulle haka på och vara kvar här i flera timmar! Flera timmar som vi kunde ägnat åt att fixa och plocka med saker istället haha. Jag förstår att folk är glada för vår skull, men jag visar hellre runt folk när allt är klart. Inflyttningsfest kommer – när vi är inflyttade!

Gillar

Kommentarer