Hejdå januari

Äntligen är januari månad slut. Det har varit en riktigt lång månad och jobbet har känts tufft. Har inte haft mycket arbetsmotivation. Vi har i alla fall fått mycket gjort i hemmet på helgerna, och jag är så nöjd med allting hittills. Det nya favoritrummet har blivit sovrummet, eftersom det är i stort sett klart nu (bara en tv på väggen som fattas).

Privat så älskar jag mitt nya hem, är så kär i min man och känner mig riktigt lyckligt gift. Vi har alltid så trevligt tillsammans, och det minsta lilla i vardagen blir liksom roligt bara vi gör det tillsammans. Att jag känner mig lite underskattad och trött på jobbet gör därför inte så mycket, eftersom jag mår underbart bra hemma. Jag vet ju att arbetsmotivationen kommer och går i perioder, och jag brukar alltid ha en svacka i januari.

Efter att ha sökt lite jobb har jag dessutom fått ett nytt perspektiv på arbetslivet och insett att jag kanske har det bra ändå, där jag är idag. Vi får se vad framtiden utvisar. I alla fall har jag haft en månad med mycket inredning, som jag älskar. Min man tycker jag har fått tillbaka mitt shoppingberoende, men jag har bara shoppat saker vi verkligen behöver. Det har inte handlat om några som helst spontanköp, utan välplanerade köp för att göra lägenheten hemtrevlig och organiserad!

Ser fram emot februari nu och ljusare tider. Från att ha haft en lugn månad hemma, har jag nu mycket fler planer i februari. Jag gillar balansen. Behövde verkligen få vara hemma och bara fixa ett tag, men nu vill jag träffa vänner och familj igen och öka tempot.

Gillar

Kommentarer