Hejdå april

April har varit en härlig månad med Köpenhamn och påskledighet. Jag har njutit av livet.

Titta bara på min och min mans påskmat. Vi lagade en riktigt English roast. som vi dessutom kunde njuta av i solskenet ute på terassen. Jag ser verkligen fram emot mer värme och fler soldagar mycket snart. Sommaren är efterlängtad ❤️

Jag saknade min pappas påskägg i år, men min man köpte en stor chokladkanin till mig. Dessutom kunde vi inte motstå det här stora Lindt-påskägget, när det några dagar efter påsk var nedsatt från £13 till £4. Så det håller vi på och kämpar oss igenom just nu. Hur gott är inte Lindt?!

April har som sagt varit en riktigt fin och händelserik månad, med Köpenhamn som den ultimata höjdpunkten. Jag trodde inte jag skulle gilla Danmark så mycket som jag faktiskt gjorde, men det fanns så mycket att se och göra i Köpenhamn. Ta mig tillbaka till Nyhavn när som helst!!

Just nu befinner sig också Bailey och Bobbo hemma hos oss igen, och jag älskar att ha dem här. De har fått en ny bur med en höväska som de gillar väldigt mycket. Dock öppnas sidoluckan på buren åt fel håll, så de kan inte hoppa ut på golvet själva längre… Jag letar därför just nu efter en bra ramp till buren. Så kan de hoppa ut och in själva igen (de älskar ju det), och jag slipper bära.

Nu ska jag jobba den sista dagen i april. Ses i maj.

Gillar

Kommentarer