HEJ AUGUSTI

Jag har fyllt år, varit i Sverige två gånger, gått på två bröllop, släktforskat och hängt på en rooftop bar i Paddington (för att summera sommaren hittills väldigt kortfattat). Nu fortsätter sommaren med en ny månad. Ett till bröllop, Franska Rivieran och Wien står på schemat! Självklart jobbar jag också emellan dessa resor, och i slutet av månaden får jag även träffa pappa igen. Augusti är nog min absoluta favoritmånad, så nu kör vi!

Senaste dagarna har rullat på och förbi ganska snabbt. Jag har börjat ett nytt projekt på jobbet som tar upp all min tid. Hemma har jag fått tillbaka mina marsvin – ja, nu är de verkligen MINA och jag är så lycklig. Bara en sådan sak som att vi trimmade buskarna på terassen och kunde ge svinen bladen istället för att kasta dem, gör jag mig glad just nu. Jag älskar deras tuggande, deras rop efter godsaker… I just love them. Att vi dessutom har två fina vänner som mer än gärna tar hand om dem nar vi åker på semester, betyder också jättemycket.

Min man har semester, så han lagar mat åt mig, städar, och tänker på allting annat i hemmet (han åkte till och med till kemtvätten med min vinterjacka which was way overdue) vilket i sig blir en semester för mig med. Jag har skapat en bra balans åt mig själv där jag fokuserar 100% på jobbet när jag är på jobbet, och 100% på hemmet när jag är hemma. Men de här veckorna kan jag jobba lite extra på kvällarna när/om jag känner för det – jag och min man har verkligen ombytta roller när han är på semester och det är så skööönt ibland.

Planerna för helgen som kommer (för sjalvklart ser jag fram emot helg och sovmorgon som vanligt) är först att gå på en vigselceremoni för min mans gamla barndomsvän. Jag kommer nog bära samma klänning som jag hade på bröllopet förra helgen; den ljusrosa från GUTS som jag köpte i Västerås förra veckan. Sedan ska vi grilla hos svärföräldrarna på kvällen. Jag vill sedan bara ha en lugn söndag hemma där jag kan mysa med mina marsvin, laga god mat och sitta i solen om vädret tillåter.

Gillar