Hay Swing

Gårdagens utflykt blev till Pets At Home - djuraffären här i närheten. Såg sådana söta kaniner, och jag ville bara ta hem allaaa aww 🐇 Jag tror mina pojkar hade gått bra ihop med en kanin. Mitt marsvin som jag hade när jag var liten ääälskade nämligen mina kaniner.

I alla fall, så behövdes det fyllas på med hö och sågspån här hemma. Jag hittade även den här högungan som jag inte kunde motstå att köpa. Det blev som en liten försenad födelsedagspresent till de båda. Den 24e januari fyllde de nämligen hela 3 år, så de lever på toppen av sina liv just nu. Deras highlight years.

Gungan blev väldigt populär. Jag satte upp den ganska högt så de får jobba lite, annars blir den nog uppäten på endast ett par minuter... Jag kan inte sluta glädjas av hur tama dessa pöjkar blivit under lockdown. Hur de nu hoppar ut och in ur sin bur, och ställer sig på mina fötter i köket så fort jag lagar mat. Det mest spännande i hela världen är när jag hackar grönsaker eller skalar potatis. Och de äter helst frukost i en matskål ute på deras filt, samtidigt som jag äter min frukost på bordet. Vilket härligt sällskap. They make my house a home.

Igår kväll tittade även Bailey på How I Met Your Mother med mig.

Gillar

Kommentarer