Haweli of Sutton

Idag är det min underbara mans födelsedag! Han fyller 27 år ❤️ och eftersom det varit hans födelsedagshelg har han fått bestämma mat hela helgen. I lördags blev det därför indisk mat. Jag har aldrig riktigt gillat det, men på sistone har jag fått upp ögonen för det tack vare den indiska restaurangen Haweli of Sutton.

Jag beställer alltid deras tandoorikyckling. Med citronris, någon form av spenaträtt (den här gången ost och spenatgratäng) och onion bhajis. Det blir en perfekt blandning tillsammans med peshwaari-bröd (med kokosnötkräm!) och poppadoms.

Jag ser fram emot att besöka den här restaurangen när lockdown är över, för den ska tydligen vara väldigt mysig. Ligger precis intill Morden Park. Den senaste gången jag åt på en indisk restaurang blev jag matförgiftad och låg på badrumsgolvet en hel natt... Men det är något speciellt med just Haweli of Sutton. Det är den enda indiska takeaway-maten jag faktiskt gillar, det är kryddstarkt men inte för starkt (så att alla andra smaker försvinner) och ingen av oss mår dåligt efteråt.

Nu ska jag ta fram alla födelsedagspresenter jag gömt här hemma. Om några timmar kommer min man hem från jobbet, och då ska vi fortsätta fira hans 27-årsdag. En fin middag ute på terassen, en solig födelsedagspromenad och tårta står på schemat!

Gillar

Kommentarer