Härliga söndag

Gårdagen var en sådan där typiskt mysig söndag som jag älskar. Vaknade inte förrän 9.30 och vi gick inte upp förrän vid 11. Sängen var alldeles för härlig. Sedan sprang jag lite ärrenden – hämtade bland annat ut mitt silverschampoo + balsam som jag specialbeställt online. Ska bli roligt att se om det fungerar på mitt hår – medan min man köpte en ny mobilladdare.

Sedan gick vi en stund inne på TK Maxx, som nog min favoritbutik just nu – deras inredningsavdelning är verkligen bäst, samt att de bara har en eller väldigt få kopior av allting. Bra för att ingen då har det du har, dåligt eftersom man måste vara snabb att bestämma sig. Det går inte att gå hem och tänka på en tavla eller en vas, för nästa gång du går dit kommer den garanterat vara borta. Tittade även på kläder där inne, och min man hittade en snygg polotröja av det svenska märket Larsson & Co Sthlm som jag aldrig hört talas om förut haha. Själv har jag fortfarande noll motivation att köpa kläder. Det har mycket att göra med att jag hittat en massa fina kläder i mina egna garderober sedan vi flyttade. Har en underbar känsla just nu av att jag redan har allt jag behöver och kan lägga pengarna på annat eller spara.

När vi kom hem lagade vi sedan en English roast dinner bestående av en hel kyckling med stuffing, rostad potatis i mängder, rostade/grillade morötter, kokt broccoli och gröna bönor samt massor av gravy. En riktig engelsk söndagsmiddag helt enkelt. Mamma och pappa försökte göra mig avundsjuk med att skicka bilder på när de grillade igår, men det gick inte så bra just den dagen då jag själv åt en av mina absoluta favoriträtter haha.

Vad mer gjorde vi igår? Jo vi inhandlade även vit färg till trappen som vi ska måla den kommande veckan, städade lite på terassen och myste med marsvinen. Vilken perfekt sö​ndag.

Gillar