Hår och makeup

Idag har jag pratat med min stylist om hur jag vill ha mitt hår och smink på bröllopet. Jag älskar att vi har en liknande stil, hon förstår mig precis och vet vad jag tycker är snyggt och inte.

Jag vill ha håret utsläppt och riktigt lockigt, som bilden ovan. Att ha det uppsatt som många har när de gifter sig, tycker jag bara ser stramt och tråkigt ut. Det är absolut inte jag. Nej, det ska vara fritt, långt och blont. Jag klippte mig typ 2dm i december, men nu ska jag spara ut det igen till augusti, så mycket som det går.

En variant av det utsläppta, lockiga håret (och min favorit), är att göra en liten fläta där bak. Håret är fortfarande utsläppt, men får samtidigt en ännu mer romantisk look. Det är precis den looken jag är ute efter.

När det kommer till smink är jag en sucker för ljusrosa läppstift/läppglans. Ju ljusare, desto bättre. Jag kan inte se mig själv i någon annan nyans. Jag tycker inte alls jag passar i någon annan nyans! Ska jag vara helt allvarlig tycker jag INGEN passar i typ mörkbrunt eller svart läppstift. Jag förstår inte alls det fina i det.

När det kommer till makeupen i sin helhet, så vill jag ha ganska sotiga ögon (som på bilden). Något som framhäver mina isblå ögon och passar bra ihop med det ljusrosa på läpparna. Jag vill samtidigt inte att det ska bli för mycket smink, utan att det ska se så naturligt ut som möjligt, men ändå vara annorlunda det jag sminkar mig till vardags. Nu när jag har hittat en speciell designer och en tid för bröllopsklänningsprovning, är det lättare att se helheten i hur jag vill och kommer att se ut.

Gillar

Kommentarer