Hår & Hudvård

Favoritschampo och balsam: John Frieda Sheer Blonde.

Favoritduschtvål: Dove. Gillar Silk Glow eller doften Pomegranate allra mest.

Bästa handtvålen: Baileys & Harding. De har ett stort utbud på dofter, så jag brukar variera ganska mycket. Men eftersom min tvålpump är genomskinlig, passar Jojoba Silk & Almond allra bäst in med resten av badrumsinredningen. Den är nog min all-time favourite.

Bästa handkrämen: Neutrogena Norwegian Formula. Verkligen inte den billigaste på marknaden, men den är riktigt dryg, effektiv och en flaska räcker i ett år. Jag skämtar inte.

Bästa ansiktsrengöringen: Jag gillar Niveas face & make up wipes.

Produkt du vill prova: Clinique Moisture Surge. Återfuktning, återfuktning, återfuktning…

Produkt du borde bli bättre på att använda: Värmeskydd för håret. Äger ingen, oops.

Produkt du hade använt om money wasn’t an issue: Sensai Cellular Performance Cream. Bästa dagskrämen ever, men dyr som diamanter. Jag intalar mig själv att jag är för ung för den i alla fall ;) återkommer när jag fyllt 30.

Så här gör du för att få ett starkare hår: Tvättar det endast två gånger i veckan. Använder torrschampo däremellan. Försöker att inte använda plattång och hårtork (plattar håret max en gång i veckan). Knaprar även på tillskott som innehåller mycket B-vitamin, C-vitamin, biotin, selen, folsyra etc.

Så här gör du för att få en finare hy: Äter en bra och välbalanserad kost, samt vitamintillskott varje dag. Är också noga med sminkborttagning morgon och kväll, och kör ofta på “make up free Sundays” så huden får luftas.

Gillar

Kommentarer