Hängkrukor

Igår blev det en långpromenad in till Sutton igen. Vi köpte ännu en kaffe på Café Nero - vi gillar deras cappuccinos - och drack det sittandes på en bänk i parken. Det var kallt 😁 Sedan gick vi till B&Q, som är typ som Bauhaus, och tittade på hängkrukor.

Jag har fått vårkänslor, och blivit motiverad att göra terassen riktigt, riktigt fin i år. Längtar så mycket till den dagen vi kan äta lunch där ute, sola och bjuda över vänner på ett glas bubbel. Åh!!

Det första steget är att köpa nya hängkrukor där ute, som jag (när det blir lite varmare och våren är här på riktigt) kan plantera blommor i. B&Q hade tyvärr inte mycket att erbjuda... Jag tog bilden ovan och skickade till mamma för att få det bekräftat att ingen av dessa krukor var något jag letade efter. Ibland vill man ju bara ha mammas råd och synpunkt liksom.

Vi gick därför hem tomhänta, men jag klickade sedan hem dessa vackra, vita krukor från en fransk butik på nätet. Hade världen sett normal ut, hade jag gärna åkt runt till massor med butiker för att titta på och jämföra krukor, men nu är ju B&Q det enda som är öppet i lockdown. Så jag fick handla på nätet istället.

Jag hoppas och tror att dessa krukor kommer bli jättefina på terassen. Just nu är jag inställd på att köpa rosa blommor till dessa (jag älskar ju rosa). Vi får se, när det som sagt blir lite varmare 😍

Gillar

Kommentarer