Hampton Court

Vi fortsätter att utforska sydvästra London på helgerna. Eftersom jag inte har någon semester att se fram emot, i närtid i alla fall, så försöker vi göra varje helg till en semester. Åka någonstans och se något nytt, eller till en plats vi tycker väldigt mycket om.

I söndags åkte vi till Hampton Court utanför Kingston. Mitt hjärta gjorde ont när vi körde igenom Kingston. Min londonbästis som bodde där har ju flyttat till Sverige, och det känns så tomt. Vi hade inte kunnat umgåtts i alla fall pga lockdown, så det är först nu när man får träffas utomhus igen, som det sjunker in att hon och hennes pojkvän är borta. Annars hade vi definitivt besökt Hampton Court tillsammans. Jag hoppas sååå mycket att jag kommer iväg till Sverige i sommar och kan träffa dem i Stockholm.

I alla fall, så gick vi en långpromenad genom Home Park och Longwater. Det var så vackert. Jag tycker min Samsung Galaxy S10 tar fantastiska naturbilder på moln, himmel och vatten.

Minus att vi inte hittade någonstans att köpa kaffe, annars var det den perfekta söndagspromenaden. Mår så bra över att besöka nya platser efter en lång vinter i lockdown! Jag har varit i Bushy Park förut, men inte här i Hampton Court, vilket är den södra delen av parken. Här i palatset bodde Henry XIII någon gång i sitt liv (så dålig och ointresserad av historia).

Nu har restriktionerna lättats lite mer - butiker öppnade igår, och pubar och restauranger får nu servera utomhus. Synd bara att det är så j*kla kallt fortfarande, men det ska samtidigt inte stoppa oss från att NJUTA av lite mer frihet. På lördag ska vi tex spela minigolf med några vänner, och jag ska åka tunnelbana för första gången på... 7 månader?! Nästa vecka har jag också en frisörtid inbokad, och från och med idag arbetar jag regelbundet på kontoret en dag i veckan. Ojojoj, nu händer det saker!

Gillar

Kommentarer