Hallspegel

Äntligen kom pappa hit, så jag kunde få hjälp att sätta upp lite saker på väggarna här hemma. Saker som jag väntat alldeles för länge på att få uppsatt. Jag är bra på mycket, men att borra stora hål i väggen för att fästa en 10kgs spegel kändes inte som en utav de sakerna. Den här gången var det bättre att vänta på pappa än att försöka själv.

Den här svarta hallspegeln ovan köpte vi för väldigt längesen. Den har legat inpackad i plast bakom soffan ett tag, men nu har den äntligen funnit sin rätta plats i hallen på övervåningen. Det tog pappa mindre än 5 minuter att få den på plats, medan det hade tagit mig betydligt längre och inte alls blivit lika bra, så jag är evigt tacksam.

Resultatet blev inte bara snyggt, men också väldigt praktiskt. Älskar speglar och vi behövde verkligen en i hallen. När det kommer till heminredning tycker jag verkligen att man ska ha en spegel i varje rum, och minst två stora väggklockor i sitt hem. Det jag gillar allra minst hos folk är verkligen avsaknaden av speglar och klockor.

Gillar