Hairburst

Bara jag som älskar att ta hand om min kropp, äta nyttigt (in moderation), och prova på olika vitamintillskott? Jag tror det är min nya hobby. Igår gick jag runt inne på Holland & Barrett på lunchen, och letade efter matcha te som jag hört ska vara både nyttigt, detoxande och lugnande för kroppen. Då sprang jag även på Hairbursts vitamintillskott för håret, och jag blev nyfiken.

Det slutade med att jag köpte två paket av deras chewable vitamins, som jag nu ska äta i två månader. Det är två tabletter om dagen som gäller, och de smakar som godis. Det smakar Zoo’s tablettaskar faktiskt, fast lite mjukare. Kan de verkligen göra att håret blir starkare, tjockare, finare och längre på endast en månad? Jag är ytterst tveksam faktiskt, så därför fick jag bara lov att prova. Jag litar ju inte på vad andra säger om sådana här tabletter, utan jag måste prova själv och bilda min egna uppfattning.

Här är min före bild. Jag återkommer med resultatet om ett par månader. Just nu är jag som sagt väldigt tveksam eftersom tabletterna innehåller så mycket socker, och allt tycks bara vara alldeles för bra för att vara sant. Ät godis varje dag och få ett finare hår? Ja, vi får väl se.

Gillar