Hairburst – Två månader senare

Nu har jag ätit upp den allra sista tabletten av Hairburst-vitaminer. Jag köpte dessa mjuka, tuggtabletter (som smakar som zoo’s tablettaskar) för att de sägs innehålla riktigt bra vitaminer och mineraler för håret, tex selen, zink och biotin. På endast en månad skulle man se ett resultat; ett mjukare, tjockare, finare hår som växer snabbare. Dock har jag nu sett på innehållsförteckningen att de andrat detta till “vitaminer som bidrar till en naturlig hårväxt.” De lovar alltså inte ett förbättrat resultat längre, utan endast att dessa vitaminer hjälper dig att få i dig de vitaminer du behöver för en “normal” hårväxt.

Jag var lite mer inställd på att få ett tjockare hår efter två månaders användning, men så var inte fallet. Däremot har det växt väldigt mycket och väldigt fort de senaste månadena. Eftersom jag började äta dessa på våren, är det lite svårt att summera om det verkligen är på grund av dessa tabletter, eller för att mitt hår äntligen fått sett solen igen och dagsljus efter en lång vinter. Håret växer ju naturligt mycket snabbare på sommaren.

​Jag skulle ju ta en efterbild, vilket jag också gjort, men på dessa två månader har jag också klippt mig två gånger (för håret blev så långt!), så resultatet är lite skevt. Huruvida mitt långa hår är ett resultat av dessa tabletter eller inte, förblir nog en undran. I alla fall, så gillade jag att äta dessa tabletter eftersom de var riktigt goda (och därför väldigt lätta att komma ihåg att ta).

Efter en månad gav jag dessa tabletter 5/10. Efter två månader ger jag dessa tabletter en stark 6:a. Det lutar nästan mot en 7:a. En stor anledning till detta är att de andrat förpackningen till “vitaminer som bidrar till en naturlig hårväxt,” och det stämmer. En annan är ju att mitt hår växt på bra de senaste månaderna! Det blir inte en full pott eftersom jag inte är säker på påverkan dessa tabletter har på resten av min kropp. De innehåller ju ganska mycket socker, och pga endometriosbesvär ska jag egentligen hålla mig borta från det. Dessutom köpte jag dessa troendes att de skulle kunna påverka tjockleken på mitt hår, vilket de inte gjorde. Därför kommer jag inte fortsätta med dessa, utan det är dags att prova något annat nu. Men jag gillade de samtidigt. De var så goda!

Gillar

Kommentarer