Hairburst – en månad senare

Jag har nu ätit Hairburst i en månad. Två mjuka tabletter om dagen, som smakar som godis (tänk en Zoo tablettask). Det sägs att dessa tabletter ska ge ett starkare hår, ett tjockare hår, ett finare hår som växer snabbare. Man ska märka resultat efter endast en månads användning.

Jag var ganska tveksamt inställd till de här tabletterna från första början. Ät godis och få ett bättre hår? Samtidigt kände jag att jag inte hade något att förlora på att testa dessa i ett par månader. Det kräver verkligen minimalt med ansträngning att komma ihåg att ta dessa varje dag, eftersom det är precis som att äta gott godis. Det blir liksom en liten höjdpunkt varje dag 😉

Men resultatet då? Gör dessa tabletter någon skillnad på håret? Efter en månads användning har jag inte märkt någon skillnad på hårets tjocklek, eller hur “fint” det är. Jag använder samma produkter som tidigare, plattar inte håret särskilt ofta, och har inte heller förändrat min kost under den här tiden. Den enda forändringen jag gjort den senaste månaden är alltså dessa tabletter. Dock växer mitt hår och mina naglar SNABBT. Mitt hår har alltid växt snabbt, så jag kanske bara inbillar mig att tabletterna har en liten, liiten inverkan där. Tunnhårig är jag fortfarande, glansigt blir det inte naturligt (utan rätt harstylingsprodukter), men det har växt mycket den senaste månaden.

Betyg efter en månad? 5 av 10. De är goda, lätta att komma ihåg att ta, och mitt hår växer bra. Men deras statement om att man märker ett starkt resultat inom en månad stämmer inte. Jag måste verkligen tänka efter om mitt hår har ändrats överhuvudtaget den senaste månaden, och jag har definitvt inte fått ett tjockare, glansigare hår. Jag har en månad till på mig att äta dessa innan mitt lager tar slut, så vi får se vad som händer efter två månaders användning. Just nu är det inga tabletter jag tänker fortsätta med efter det.

Gillar