Gunwharf Quays

Efter en dag och en natt i Brighton, checkade vi ut från hotellet och körde till Portsmouth. Vi hamnade mitt i ett trafikkaos (klockan 11 på en vanlig tisdag...) och resan tog över 2h, men vi hade det trevligt ändå med bra road trip musik längs vägen.

Vi kom fram till Portsmouth och gick runt och tittade i lite butiker innan vi drack en Pepsi på All Bar One i solen, med utsikt över hamnen. Så många minnen därifrån, samt nattklubben som brukade ligga bredvid. Det blev en spännande helg, för på ett visst vis så har man ju inte rest någonstans sedan i oktober, men på ett annat så begav vi oss till två städer som jag känner till så väl och håller så varmt om hjärtat. Så det kändes liksom som en perfekt mix av nytt och gammalt med den här resan.

Jag gick självklart in på Michael Kors där jag hittade den där medelstora, rosa väskan jag så länge sökt efter. Gunwharf Quays är en designeroutlet, så man kan hitta riktigt bra fynd där utan att behöva snåla med kvaliteten. Väskan jag hittade är från 2019s kollektion, och var nedsatt från £350 till £150. Ett riktigt kap alltså!

Väskan fick självklart en egen stol när det var dags för oss att äta en sen lunch. Jag valde restaurang, och det blev Brasserie Blanc.

Där åt jag en god och krispig thai salad med jackfruit och papaya, medan min man åt en fish curry. Jag lyckades även äääntligen få min mocktail som jag längtat efter hela helgen. Den hette Berry Rush och bestod av lite allt möjligt; krossade björnbär, tranbär, hallon och lemonad. Riktigt god.

Inne på Reiss hittade jag den SNYGGASTE vita sommarklänningen. Orginalpris £300, nu nedsatt till £185. Jag såg mig själv bära den i sommar till grillkvällar med vänner, när jag fyller 30, eller när jag hälsar på i Sverige. Men den fanns såklart inte i min storlek. Så i bilen på väg hem, gick jag in på Mangos hemsida och hittade en liknande klänning som jag klickade hem, tillsammans med lite andra toppar och shorts som jag inte lyckades hitta i min storlek i Gunwharf. Det blev tröstshopping liksom. Mango sviker aldrig, och jag hade glömt hur tråkigt det var att titta på fina kläder i butik som inte finns i min storlek... 34 och 36 försvinner ju alltid fortast!

Innan vi åkte hem köpte vi lite donuts från Krispy Kreme också. Av dessa åt min man fyra och jag två. Det är gott med donuts, men samtidigt vääldigt sött. Halva delen av mig gillar det, andra halvan inte liksom?

Och när vi kom hem var det första jag gjorde (efter att ha hälsat på marsvinen såklart) att packa upp min nya väska! Daria hetter modellen. Färgen är i Powder Blush. Nu äger jag fyra Michael Kors väskor - en för varje tillfälle - och nu har jag lovat min man att det räcker med väskor för ett tag 😊

Fick i alla fall så mycket bra energi efter den här resan. Det var så roligt att vi kunde genomföra den, och att vädret dessutom visade sig från sin bästa sida. Tar ju ingenting för givet längre.

Gillar

Kommentarer