Grillpremiär!

Idag är det den 6:e april och min farmor fyller hela 80 år! Jag skickade en videohälsning till henne som gjorde henne rörd, och det gjorde mig rörd att det gjorde henne rörd haha. Hoppas vi kan fira henne "på riktigt" till sommaren.

Igår var en underbar söndag med 20 grader varmt och sol - kändes nästan som om jag drömde - och vi valde att tillbringa den på bästa sätt genom att sola och grilla!

Nu har vi visserligen fortfarande ingen riktig utegrill, men vi valde att göra korv och hamburgare med grillfunktionen i ugnen. Fördelen med att ha en ny ugn - det blev riktigt bra.

Vi åt sedan självklart vår lunch ute på terassen i solen. Visst smakar mat alltid bättre när man äter det ute?

Min man var grillmästaren och han gjorde ett superbra jobb. Hamburgaren var perfekt. Till det åt vi även en sallad och lite ugnsbakad potatis. Min man hade hittat på ett eget recept, och det liknande en potatisgratäng utan grädde.

Vi såg ingenting i självutlösaren, men vi tänkte att vi borde ta en bild tillsammans. Det var ju trots allt ett mål jag hade i år, att vi skulle ta fler bilder tillsammans och skapa minnen. I år blir det mycket bilder i hemmet!

Veckan verkar fortsätta med fint väder, så det kommer troligtvis bli många, många fler luncher här ute tillsammans. Idag jobbar dock min man i skolan så jag ska luncha själv. Han har egentligen påsklov, men är på rotering för att se till att vissa barn fortfarande får den undervisningen de behöver. Bra tycker jag! Nu ska jag gå ner till kontoret och börja min arbetsdag.

Gillar

Kommentarer