Grey's Anatomy

Den här månaden har jag tittat på Grey's Anatomy (förutom Suits, som jag och min man fortsätter att titta på. Typ ett avsnitt varje kväll med en kopp grönt te).

Som bilden ovan visar (från min gamla blogg), så började jag inte titta på Grey's Anatomy förrän 2011. Jag älskade det då, och tittade på ca 7 säsonger.

Nu i lockdown har jag börjat där jag slutade. Jag älskade ju som sagt Grey's Anatomy och det finns mååånga säsonger för mig att titta ikapp! Den perfekta underhållningen just nu, och jag vet inte om det bara är jag, men efter att jag har arbetat hårt en dag, gillar jag att sätta mig ner i soffan och titta på andra som jobbar hårt och är mer stressade än vad jag är haha.

Eftersom jag hade en liten crush på Jackson Avery förut, så valde jag att börja titta på säsong 6, där han kommer in i bilden. Just idag har jag precis börjat titta på säsong 9. Det är så bra!!

Tittar just nu på ett avsnitt på min lunch, innan jag ska jobba vidare några timmar innan helgen. SOLEN skiner, det är så ljust och det känns som VÅR. Har hängt ut tvätten på terassen för första gången i år, och planerar att städa där ute och köpa nya blommor att plantera SNART 😁

Gillar