Greyhound Hotel

Igår kväll var en mysig kväll när pappa kom hit. Vi gick ner till dammen och Greyhound Hotel som ligger här i närheten av där vi bor. En supermysig pub. Det var så pass varmt att vi kunde sitta ute, fastän klockan var 7 på kvällen. Tidigare på dagen var det hela 24 grader ute, så en riktig sommardag/kväll!

Jag drack ett par glas vitt vin, vilket kändes väldigt konsigt på en måndag efter jobbet haha. Men är inte det det absolut bästa med sommaren? Att sitta ute och dricka eller äta något gott? Solen gick i moln vid 6, men det var varmt och härligt ändå. Verkligen det perfekta vädret. Så det blev en härlig och lite annorlunda måndagskväll! Lite avis på pappa som är ledig hela veckan. Jag känner att jag skulle behöva vila lite mer än vad jag gör nu. Soffan hemma lockar. Inte för att jag är lat men för att jag inte mår så bra fysiskt just nu.

Jag fick också blommor av pappa som han hade köpt på Victoria Station, haha, hur gulligt! Tror jag aldrig fått det förut av honom, knappt så mamma får blommor av honom haha. Så det blev jag verkligen förvånad över. Älskar ju blommor, det blir så fint i lägenheten direkt. Bästa presenten tycker jag. Så vackert!

Gillar