Grey

Jag älskar grått. Kanske är det mer uppenbart än jag tidigare trott. Helt plötsligt har jag insett att det mesta i mitt hem är grått, men samtidigt inte på ett tråkigt sätt, utan på ett väldigt stiligt sätt (om jag får säga det själv).

Grå soffa med en grå filt. Och sedan matchar jag outfiten med inredningen genom att ha på mig en grå tröja, samt dessa underbara, fluffiga tofflor som jag fick i julklapp förra året.

Väggarna är grå i vardagsrummet, och likaså detaljerna på matsalsbordet, samt stolarna i grått tyg. Jag älskar dessutom hur väggklockan, som också är en spegel, fångar upp ännu mer av det gråa i rummet.

Självklart har jag just nu även servetter på bordet med ett grått marmormotiv.

I köket älskar jag det morkgrå golvet, och de grå köksluckorna. Har alltid tyckt om mörka kök, så det var en dröm som gick i uppfyllelse när jag fick renovera detta rum i precis de färgerna jag ville - grått med svart kakel och svarta vitvaror (bara tvättmaskinen som är lite vit nu).

Till och med trappen har mörkgrå trappskydd! Jag kan inte få nog av grått, grått och mer grått just nu. Min favoritfärg på precis ALLT som har med inredning (och kläder) att göra.

Gillar

Kommentarer