Green tea with honey

Jag älskar de amerikanska hyllorna i matbutiken just nu. Troligvis kommer jag och min man resa till Kalifornien nästa år (ommm jag ser fram emot det!!!), och den amerikanska matkulturen är en stor del av resan. Vi älskade maten i New York (förutom en italiensk/amerikansk restaurang där de sockrade(!) pastan…), och i matbutiken köper jag gärna på mig amerikanska bagels, pretzels, Reese’s, och nu senaste; en flaska green tea with honey!

I Rockefeller Center hade de en mysig liten tebod där man fick göra sitt eget iste. Jag gjorde ett svartvinbärste, om jag inte minns helt fel, med mycket, mycket is. Det kunde inte smakat bättre i den 35-gradiga varmen just då, så när jag såg den här flaskan i butiken, tänkte jag tillbaka på den stunden och fick bara lov att köpa den.

Den innehöll inte speciellt mycket socker, så jag hoppades att den inte skulle vara för söt. Det var den inte heller, utan det var en perfekt blandning av grönt te och honung. Älskade den! Åh vad jag ser fram emot mer lyxig iste i USA nästa år haha.

Gillar

Kommentarer