Grattis Mr. A!

Idag är det ingen vanlig dag, för idag är det min soulmate’s födelsedag!! Min fina man fyller hela 25 år, och det ska firas. Eftersom han har mycket att göra på jobbet just nu, ville han ha en lugn och mysig kväll med mig ikväll. Så jag ska laga rib eye steak med strips och pepparkornsås till middag, och sedan ska vi mysa framför tvn till en film. Känner jag honom rätt vill han somna tidigt. Imorgon ska vi fira med hans familj.

Min man har varit så stressad den här veckan, och jag har verkligen tyckt synd om honom. Han har varit på jobbet 7-7, för att sedan fått lov att fortsätta jobba hemifrån till 10 på kvällarna. Han fyller tyvärr alltid år när det är den mest stressiga perioden i hans liv – nu med final reports & data management för jobbet, och när han var yngre med exams i skolan och på universitetet. Inte konstigt att han vill ha en lugn födelsedagshelg.

I födelsedagspresent köpte jag en weekend till Bryssel åt honom, eftersom han alltid velat åka dit. Det vet han redan om. På lunchen ska jag inhandla lite vin och en tårta, sedan har han också en Ralph Lauren-tröja som väntar på honom där hemma. Tror han kommer bli riktigt glad!

Jag ser fram emot att få fira ännu en födelsedag tillsammans med mannen i mitt liv. Han är verkligen den finaste människan på jorden – snygg, snäll, rolig, målmedveten, omtänksam, smart… En riktigt 10 poängare helt enkelt. Jag älskar verkligen honom för den underbara människa han är, och kan verkligen se oss leva lyckliga tillsammans hela livet ut ❤

Gillar