Grattis mamma!!

Idag är det ingen vanlig dag, för idag är det min mammas födelsedag! Grattis min fina, älskade mamma ❤

Hatar att jag inte är där och kan fira henne på plats (litar aldrig på att presenterna kommer fram med min bror som ansvarig… haha), men vi ses om två veckor. Jag ser väldigt mycket fram emot det.

Är så lyckligt lottad att jag fått precis DIG som mamma. Du har alltid funnits där för mig under hela min uppväxt, och bara varit en supermamma på alla sätt och vis. Samtidigt som du jobbat hårt har du även lyckats uppfostra världens bästa (inte alls partisk) barn. Vi kunde alltid prata med dig när vi var mindre, om allt och alla, och det kan vi självklart även idag. Jag pratar faktiskt med min mamma via telefon precis varje dag. Ibland kanske det endast blir ett fåtal whatsappmeddelanden, men min poäng är att fastän vi inte bor under samma tak längre, så har vi fortfarande en väldigt nära relation. Som vi alltid haft. Precis som en mor och dotterrelation ska vara.

Samtidigt som du varit en mamma med tydliga regler, har jag också alltid känt att du varit min bästa vän på samma gång. Det är det som jag tycker gör dig till den bästa mamman i världen ❤ Kan seriöst inte komma på många bråk vi haft under åren… (Kanske för att om jag blev arg för att jag inte fick göra något, eller köpa något, så gick jag till pappa som alltid sa ja 😉)

Jag hoppas du får en superbra dag (bättre än förra året då du var fast på ett skakigt flygplan haha) och att min bror kommer ihåg presenterna. Love you always. Vi ses snart ❤

Gillar

Kommentarer