Gran Melia Victoria

På flyget till Palma kom jag på att jag faktiskt inte tittat på några bilder från hotellet sedan vi bokade resan. Jag kom inte alls ihåg hur det såg ut. Därför blev jag väldigt glad när taxin svängde in här! Jag förväntade mig lyx (eftersom det var ett 5-stjärnigt hotell), men hade glömt bort att interiören och exteriören helt gick i min inredningsmak haha.
Vi visste inte heller exakt hur lång tid det skulle ta att ta oss från flygplatsen till hotellet. Någonstans tror jag att vi läste en halvtimme med taxi, men det var inte sant. Det tog endast 10-15min och låg mycket närmre stan än vi hade väntat oss. Någonstans stod det att en promenad in till stan skulle ta 30-35min, men det var endast 15min till Santa Catalina. Att hotellet låg så centralt gjorde hela upplevelsen bara ännu bättre; det var ju så enkelt att ta oss överallt.
Direkt när vi checkade in på rummet fick vi en flaska champagne som en honeymoon-gåva. Så fort vi checkade in förstod jag som sagt varför jag förälskat mig i just det här hotellet. Inte bara för champagnen haha, men inredningen gick ju helt i min stil med stora, härliga svarta och vita soffor och fotöljer i lobbyn som nog var den största lobby jag någonsin sett. Det tog ett par dagar innan vi hittade överallt för att hotellet var så stort. Eftersom det låg i en backe sträckte sig lobbyn över plan PP och PB, och ett plan under PB (-1) låg poolen, poolbaren, inomhuspoolen och spabadet. Sedan fanns det 6 våningar med hotellrum. Vi bodde på våning 2, men det var alltså egentligen våning 5 sett från hamnen.
Tillbaka till inredningen så var hotellets färgtema svart, vitt och mycket brunt. Allt gick i underbara neutrala färger som verkligen andades lyx och glamour. Min man var helt till sig över hur fint allt var. “Fattar du inte att det här är min stil?” Sa jag till honom. Det är precis den här stilen jag vill få till i vårt hem. Alla våra möbler är neutrala just nu, men väggarna gör väldigt mycket av helheten, och det är det vi inte lyckats med än. Men snart flyttar vi förhoppningsvis och kan måla och tapetsera hur vi vill. Längtar.
Vi båda älskade verkligen det här hotellet. Servicen var otrolig och allt var så mysigt. Sedan städade de rummet två gånger per dag. Hur lyxigt var inte det? Det märks att vi blivit riktigt bortskämda med att ha det fint, för vi går och småplockar lägenheten hela tiden nu. Den minsta lilla brödsmulan irriterar oss haha. Samtidigt vill vi inte hålla på och plocka för mycket, om vi ändå ska flytta snart. Det ligger ett limstift i kökslådan som normalt sett skulle irritera mig något otroligt, men just nu får det vara. Men sedan, när vi får tillgång till nya lägenheten, då ska vi verkligen ha allting på sin plats, som på Gran Melia Victoria!
Bilden ovan är på hotellet sett från baksidan, alltså från poolområdet. Älskade att sitta där i de bekväma solsängarna och njuta av värmen. Det var verkligen semester! Jag rekommenderar verkligen Gran Melia Victoria som hotell. Underbart fint och mysigt, både i lobbyn och på rummet, med bästa servicen. Frukosten var dessutom riktigt stor med alldeles för mycket att välja på haha. Det enda minuset är väl att det är väldigt pricy, men kan man unna sig att lyxa till det ska man självklart göra det. Vi, till exempel, valde ju att äta lunch och middag på lite billigare restauranger, men det var såå härligt att vakna upp i ett 5-stjärnigt hotell och äta lyxfrukost varje dag.

Gillar