Grå tallrikar

Jag har pratat om fina tallrikar och porslin ett tag nu. Så pass mycket att min man bestämt ville köpa tallrikar till mig i julklapp. Efter mycket letande, hittade jag äntligen dessa grå tallrikar inne på TKMaxx. Äntligen något i min stil och smak, som dessutom inte kostade skjortan. Jag förälskade mig ju i Mateus Collection på Royal Design, men jag kände inte riktigt att jag var där än. Det här blev ett billigare alternativ, men minst lika fint.

De passar så bra in i vårt vardagsrum! Jag kan dock inte säga hur de är att äta på ännu, eftersom jag inte får använda de innan jul för min man. Han är bestämd när det kommer till julklappar; att man inte får använda något man fått före julen innan julen, fastän man redan vet vad det är och presenten inte är inslagen liksom 😉 Så det här är min lilla fejk-dukning jag gjorde när min man inte var hemma 😉

På söndag ska vi inviga dessa när det är dags för julfirande med svärfamiljen, och jag längtar tills dess! Maten kommer smaka så bra (mat smakar ju alltid bättre på fina tallrikar, precis som apelsinjuice smakar bättre ur champagneglas 😉) Efter julen kommer jag nog fortsätta äta på dessa tallrikar ganska ofta, inte enbart under special occasions. Vardagslyx = den bästa lyxen, och livet är för kort för att inte dricka ur fina glas och äta mat på fina tallrikar.

Gillar