GOTT SLUT 2018

Det är ju en månad kvar av 2018, men jag kan inte hålla mig. Jag måste titta efter om mina nyårsmål/önskningar är uppnådda (eller om jag kan panik-uppnå något i sista minuten 😉) så här kommer mina mål jag nämnde i januari:

Fixa upp lägenheten så det riktigt syns att den är min.

Kommer ihåg hur ivrig jag var med väggfärger och tapeter förra året vid den här tidpunkten… Tycker jag har lyckats riktigt bra med att inreda en lägenhet och skapa ett hem som jag verkligen trivs i. Och visst syns det att den är min!

Fortsätta spara, spara, spara mycket pengar.

Självklart har jag varit riktigt duktig med sparandet i år, och om det är något jag verkligen borde ge mig själv en stor klapp på axeln för det här året så är det väl just sparandet. Förra året vid den här tidpunkten trodde jag knappast att jag skulle ha så här mycket pengar på kontot efter bröllop, efter lägenhetsköp, efter resor… Bra jobbbbbat Linda!

Jag vill också överamortera vårt lägenhetslån.

Både jag och min man har varit duktiga på att slänga in en tusenlapp extra när vi känner för det. Är inte helt säker på hur mycket vi lyckats överamortera på ett år, men det är nog två extra månader av mortgage i alla fall. Som om året skulle haft 14 månader istallet för 12 😊 heja oss.

Resa till New York och Sardinien.

Båda resorna var bokade i januari så jag visste att jag skulle dit när jag skrev om mina “nyårsmål.” New York var helt fantastiskt, och jag vill resa dit många gånger till. Helst vill jag köpa en liten lägenhet på Park Ave och bo där halva året... Till skillnad från New York levde Sardinien kanske inte riktigt upp till mina förväntningar (älskar ju mainland-italien), men ändå härligt att ha varit där och besökt Grotta Di Nettuno!

Vara mer sparsam med semesterdagarna.

När vi inte planerade bröllop var det lättare att ta semester när jag själv ville, istället för när det skulle passa in med alla möten. Som vanligt gillar jag att vara ledig på sommaren, men lyckades även få lite semester på hösten för att umgås med familjen i Sverige. Så ja, det har lyckades jag bättre med det här året.

Umgås med familj och vänner så mycket det bara går.

Jag har försökt, men samtidigt är det svårt när många av mina nära och kära bor så långt bort. Har besökt Sverige så ofta jag kunnat, och jag försöker alltid visa att jag finns här. Kanske inte alltid fysiskt, men endast ett samtal bort 😊

Gillar

Kommentarer