Gör det idag, imorgon kan det vara förbjudet

Min mormor och morfar hade alltid en skylt i tvättstugan där det stod "Gör det idag. Imorgon kan det vara förbjudet." Jag tror den hänger kvar hos mormor än idag. Jag brukade skratta åt den när jag var liten, och inte riktigt förstå vad det betydde. Idag har det blivit mitt motto tack vare covid.

Från och med i måndags fick vi spela tennis igen, samt träffa upp till 6 personer utomhus. Det är ett litet steg i rätt riktning, och något jag omfamnar helthjärtat.

Jag och min man begav oss direkt till tennisplanerna i måndags kväll. Oj, vad jag har saknat det. Lyckan för den minsta lilla friheten är så stor just nu.

Det var så mysigt att spela tennis i solnedgången. Bredvid oss spelade ett annat par i vår ålder, och jag har insett att det finns två olika typer av tennisspelande partners. De spelade på halva planen, utan regler, passade fina bollar till varandra, och konstant berömde varandra. Jag och min man försökte hela tiden spela ut den andra, våra bollar flög överallt och ingenstans, och vi skrattade när den andre missade bollen...

Igår eftermiddag firade vi in påskhelgen genom att bege oss tillbaka till tennisplanen. Den här gången för att spela en dubbelmatch mot ett par vänner. Jag hade prestationsångest deluxe innan eftersom min vän är så atletisk - hon springer typ en mil varannan dag, frivilligt?! - så jag tänkte att hon kommer äga på tennis med. Det visade sig att hon hade liknande tankar om mig, och att vi faktiskt var exakt lika proffsiga! Det gjorde att matcherna blev så jämna, och vi hade det jätteroligt. Det tänker vi göra om!

Alltså åh vad jag mår bra av att vara tillbaka på tennisplanen och omkring lite människor!! 😁🎾🥎

Gillar

Kommentarer