Golden knives

När jag fyllde år förra veckan, fick jag ett TKMaxx Home presentkort av min svärmor. Gick därför in där i lördags för att se om det fanns någonting roligt där inne som jag skulle vilja ha. Jag letade först efter glasmuggar (som man kan dricka te/kaffe ur), men det fanns inga just i glas. Istället fastnade jag vid knivseten, och speciellt ett set i roséguld.

Det var inte planerat att allt skulle gå i roséguld i köket, men nu gör det det. Knivset, brödskrin, hushållspappershållare och fruktskål. Det är bara så snyggt med svart, grått och rosé. I can’t help it!

Längtar hem när jag är på jobbet ibland. Kan inte hjälpa det heller, men mitt hem är så perfekt just nu. Det var det här jag visualiserade för 1 1/5 år sedan, när vi fick nycklarna till vår nya lägenhet. Jag visualiserade ett fint, mysigt hem, där min stil och smak genomsyrarr hela lägenheten. Ett hem där man kan “vila ögonen.” Som har en soffa man alltid vill sjunka ner i, och slappa på. Ett kök man alltid vill stå i och laga massor med mat. Åh, I love my home och alla små detaljer som tillsammans utgör helheten av ett underbart hem <3

Gillar