Glow Golf

Det som stod allra högst upp på MIN lista över saker vi måste göra i Prag, var att spela glow in the dark golf! Jag har växt upp med minigolf på somrarna - spelade alltid det med min familj och mina vänner - det är ju så himla roligt. Vi spelar fortfarande minigolf ibland, om vi hinner haha. Det är någonting jag aldrig kommer bli för gammal för.

Jag har hört talas om glow in the dark golf i USA, men i Europa verkar det vara mycket ovanligt. Så när jag väl fick reda på att det finns i Prag, var det ett stort måste att gå dit och spela. Det första min fästman gjorde var att ta ett kort på mig med blixten på. Nej! Det förstör ju det roliga haha. Nu kan ni i alla fall se att jag var där och inte låtsas.

Vi gick till Prague Golf & Games på nyårsaftonskvällen innan vi gick ut och åt middag. De serverade även alkohol där inne (öl eller cider), så jag drack en cider och min fästman en öl, såklart.

Minigolfbanan var 18 hål, och skulle ta ca en timme att spela. Men vi körde klart den på kanske 35 minuter. Den var ganska lätt, lite för lätt. Min fästman fick en sjua, och jag fick en sexa, annars var vi nere på typ 2-3 slag vid varje bana!

Kan ni se mig i mörkret? Vi fick glowsticks-armband så vi kunde se varandra. Det var annars lite svårt vid vissa banor som var i separata, små, mörka rum.

Bana 6 hatade jag. Det var den jag fick 6 slag på. Man såg inte kullarna på banan så bra (visst ser den rätt slät ut?)

Jag vann såklart, men det kanske jag inte ens behöver skriva? Ingen slår mig på spel, det går bara inte. Om jag inte har en väldigt dålig dag dvs, men det händer inte ofta! Min fästman kämpade på bra dock, och det var ganska jämnt ända in i slutet.

Jag hittade ett monster jag tyckte om (i paper mache). Han stod i ett mörkt rum vid bana 10 som min fästman fick en sjua på. Den var faktiskt den svåraste. Bollen skulle uppför en brant backe och stanna där uppe (som ni ser på bilden).

Eftersom vi hade planerat att vara på Prague Golf & Games i minst en timme i alla fall, så spelade vi en omgång jenga också. De hade mycket olika spel där, till och med escape games. Det ville jag också spela, men min fästman vågade inte haha. Jag kanske skulle behöva en bättre partner för det i alla fall, typ någon som tänker mer som jag... Min bror! Han och jag måste spela escape games någon gång, vi skulle äga allt och alla!

I alla fall en rolig och annorlunda start på nyårsaftonskvällen!

Gillar

Kommentarer