Glögg & julklappar

ÄNTLIGEN är alla julklappar inslagna! Jag vet inte hur vi lyckas överträffa oss själva med presenter varje år; men för varje år blir det bara fler och fler presenter under julgranen. Här är vi liksom fyra vuxa personer som öppnar julklappar tillsammans på julaftonsmorgonen (innan vi åker till mormor eller farmor för att fira jul), och ju äldre vi blir desto mindre paket borde det vara, eller? Men det blir bara fler och fler!
Jag är nöjd med mina inköp i år - min bror kommer få Ralph Lauren-mjukisbyxor, Jean Paul Gaultier-parfym, lite engelskt godis/chips och ett presentkort på IKEA. Mamma kommer få en tröja med döskallar från Cheap Monday, engelsk choklad och ett stort timglas (prydnad) med döskallar (hon är besatt av döskallar just nu). Pappa kommer också få engelskt godis/chips som han älskar (bland annat gourmet popcorn med smak av Gin & Tonic och världens starkaste chilinötter) och en dörrmatta där det står "come in if you have beer." Passar honom sååå bra! Så hoppas att de blir lika nöjda med presenterna som jag är just nu.
Har också hunnit med tre eller fyra (tappade räkningen) koppar glögg med pappa under dagen. Min favorit just nu är Blossas 17 glögg med smak av kryddor och mango. Jag är fortfarande smått besatt av mango, så den glöggen passar verkligen mig perfekt i smaken! Vi har också druckit Blossas romglögg, som annars är både min och pappas all-time favorit. Julmust är inte lika gott i år, tycker jag. De senaste två åren har glöggen tagit över i mitt liv. Annars var jag alltid den som hängde på låset i de svenska butikerna i London för att köpa julmust i oktober. Inte nu längre. Glögg är godare 🍷

Gillar