Givanchy

Work hard and play expensive. Vad har jag och Kim Kardashian gemensamt? Jo, vi har likadana solglasögon.

För ett par veckor sedan köpte jag ett par solglasögon från Givanchy. Jag är trött på att alla mina glasögon böjer sig efter några månader (bågarna), och blir snea. Min bror (modeexperten), tror det är för att jag bär dem på huvudet för ofta, men jag tror inte det är hela sanningen…

Jag valde nu att investera i ett par solglasögon som lovar en bättre kvalité. Bågarna är tjockare, jag kommer inte bära dessa på huvuduet, och när jag inte använder dem, kommer de ligga säkert i sitt fodral... Jag ska ta så väl hand om dessa att de bara måste hålla mycket längre än alla mina andra solglasögon.

Har velat haft ett par lyxiga designersolglasögon ett tag nu, och nu var det dags att unna sig. Jag köpte ett par från Oscar De La Renta förra året, men på rea (utan garanti), och jag skulle valt tjockare bågar som håller bättre. You live and you learn.

Har bara använt dessa under en dag än så länge (förra lördagen i London), men älskar dem redan. De kommer användas flitigt under sommaren kan jag säga. Jag ser redan framför mig hur jag kommer se ut när jag går runt i Nice och Cannes i augusti… Franska Rivieran, Givanchy och jag – vilken underbar kombination!

Gillar