Ginger Italian

Nu är min långa födelsedagshelg över. Har verkligen firat att jag fyllt 29 på bästa möjliga sätt. Igår kväll bjöd min man mig på middag, och det var vårt första restaurangbesök på 4 månader. Det kändes väldigt speciellt, men normalt på samma gång. Vi fick sprita händerna när vi kom in, och borden var väldigt utspridda. Men det var mysigt att det inte var så mycket folk, och maten smakade himmelskt gott, precis som jag mindes det!

Till förrätt blev det calamari för mig och stora räkor för mig man. Vi åt faktiskt middag här förra året på min födelsedag med. Det kom jag precis ihåg. Den här restaurangen ligger bara ett par minuter från vårt hus så det är perfekt att moffa i sig hur mycket som helst och sedan bara rulla hem.

Jag velade sedan ett tag om jag skulle beställa kyckling eller pizza. Det fick bli deras kyckling i tomat och vitvinssås, serverat med potatis, de sötaste morötterna jag sett, samt green beans. Till maten drack jag ett glas prosecco.

Min man älslar deras skaldjurspasta, så den beställde han in. Jag gillar ju inte skaldjur, det är ingenting jag lagar hemma, så han passar på när vi är ute på restaurang.

Glömde ta bild på efterrätterna, men jag åt världens godaste chokladtårta med chokladmousse och gammeldags vaniljglass till. Mmm, så gott, så mättande. Nu behöver jag inte äta förrän jag fyller 30. Säger jag, men ser i hemlighet fram emot färskpastan jag ska äta till lunch redan nu.

Gillar

Kommentarer