GHD Curl Tong Soft Curls

Det där med att spara mycket pengar i höst... Det går väl sådär. Det är mycket jag behöver införskaffa just nu.

Imorgon beger jag mig till Sverige, och som vanligt försöker jag packa så lite som möjligt på ditvägen, så jag kan få med mig så mycket jag bara kan hem. Har bott i England i 10 år nu, och jag har fortfarande en liten garderob hemma hos mamma och pappa. Jag försöker att ta med mig fler och fler kläder därifrån varje gång, plus svenska chips, godis, allt sånt där man handlar på sig medan man är där. Så det är smartast att packa lätt från denna sidan nordsjön, menar jag.

Jag vill alltid resa med en platt eller locktång, men har insett att det tar onödigt mycket plats i väskan. Så förra veckan kom jag på den smarta iden att ta med min min gamla locktång från 2007 till Sverige, lämna den där och köpa en ny att ha här. Det går visserligen emot min plan att försöka flytta ut mer och mer saker från mamma och pappa men... Jag lämnar den hos min bror. 😂 Min gamla locktång är från OBH Nordicas Chili-serie, som var såå populär 2007 (och den har verkligen presterat bra i alla dessa år!) Den fungerar fortfarande, men efter 13 år är den samtidigt ganska trött och slö. Jag tyckte det nu var på tiden att införskaffa mig en GHD som matchar min plattång av samma märke.

Jag provade att locka håret med min nya GHD Curl Tong Soft Curls, och oj vad snabbt det gick. Medan jag satt och lockade håret, blev jag plötsligt sentimental och tänkte på vilket litet beslut det var för mig att köpa en ny locktång for £130. Min plattång har jag haft i 6 år nu, och det var en utav de första sakerna jag köpte utav lönen från mitt första jobb i London efter universitetet. Det var mycket pengar då, och nu sitter jag här och har kommit så långt att det inte ens märks i plånboken. GHD produkter, Balmain schampo, Givenchy solglasögon och Michael Kors kläder... Jag gillar mina märken, och jag jobbar (och har jobbat) hårt för att kunna köpa det jag vill, när jag vill.

Fina lockar med minimal effort. Nu ska jag fortsätta jobba, packa och sedan bär det av till Schweeeden!!

Gillar

Kommentarer