Ge mig jul 2015

Ibland får man leva på sina fina minnen. Det är väl därför vi alltid försöker skapa nya - så att vi kan blicka tillbaka på allt roligt vi sett och upplevt, med de människor som betyder allra mest för oss.

Så här firade vi julen 2015, och det är där jag skulle vilja befinna mig just nu. En jul då vi var alla tillsammans, och inte hade ett endaste bekymmer i världen.

Det var sista julen med morfar, men det visste vi såklart inte då. Och vi hade det så jäkla kul. Vad skulle jag inte ge för att få tillbaka min morfar...

Jag hade tagit med mig engelska smällkarameller, och det bästa på hela julen var när morfar skulle försöka läsa skämten på engelska, med hans urusla engelska. Ingen förstod någonting - framförallt inte morfar själv - och hela situationen var bara för komisk. Jag och min kusin hade även stora problem med att försöka översätta skämten utan att de skulle förlora sin mening.

Jag lever alltså på dessa fina julminnen idag. Och när saker och ting inte blir som planerat, när man inte får som man vill här i livet, så har jag i alla fall världens finaste familj. Vi kan inte ses ofta, men när vi väl gör det är det alltid så underbart. Jag är så lyckligt lottad som haft den finaste barndomen, och nu måste jag vara vuxen och acceptera läget.

Gillar

Kommentarer