Gardinstång i roséguld

En annan sak pappa hjälpte oss med när han var här, var att sätta upp en gardinstång i gästrummet. Jag hittade snyggaste gardinstången i roséguld for några veckor sedan, men jag tänkte inte på att den skulle vara svår att sätta upp. I alla fall, så är ingenting för svårt för pappa att fixa, så jag lämnade även det jobbet till honom att göra när han var här.

Resultatet blev sååå bra. Roséfärgen passade verkligen in med den gråa fondtapeten som vi har i gästrummet, och därför blev det även riktigt snyggt med gråa gardiner där inne. Nu känns gästrummet äntligen helt färdigt och det blev precis så där mysigt som jag ville ha det.

Egentligen så består gästrummet mest av det som blev över från vardagsrummet i vår gamla lägenhet. Bäddsoffan var då vår vardagsrumssoffa, mattan är den gamla vardagsrumsmattan, stolen är vår gamla kökstol (vi hade öppen planlösning mellan kök och vardagsrum), samt att dessa gråa gardiner hängde i vardagsrumsfönstrena. Det enda nya vi köpt till gästrummet är alltså gardinstången och byrålådan.

Gillar