Gardening

Hela fredagen tillbringades verkligen utomhus. Vi gick till campingbadet och åt thaimat i solen, vi tog en promenad längs golfbanan och vi gick till några vänner för en drink på kvällen. Det blev hela 12.5km. Men först på morgonen bockade jag och min man av lite trädgårdsarbete.

Det var min mormor som ville ha hjälp med några buskar, och min man jobbade ju som trädgårdsmästare i ett helt år efter universitetet, och han älskade det, så han hjälpte mer än gärna till. Jag var clean up crew. Plockade upp alla lösa grenar och krattade blad efter honom.

Vi började med att klippa min morfars älskade norska häck på sidan av altanen. Jag minns det verkligen som att han alltid stod och klippte och rensade i den häcken på sommaren. Roligt att få fortsätta hålla den fin åt honom.

Mamma och pappa kom förbi efter ett tag och vi fikade. Mormor bakar fantastiska kanelbullar, det har hon alltid gjort.

Det var mysigt att vara hemma hos mormor igen; jag växte ju upp här. Vi var utomhus hela tiden och höll avstånd, och på något sätt känns det mycket enklare här än i Sverige. Alla följer regler och har det samtidigt bra. Inga lockdowns behövs och människor är bara så lugna och trevliga.

Mormors buskar blev väldigt fina. Hon gick även runt och visade mig blommorna hon planterat i år. Så mycket fina blommor. Jag älskar speciellt den här lilaaktiga med vita blommor.

Det var en trevlig dag och nu ser jag fram emot en till dag i Sverige. I solen. Med familjen ☀️

Gillar