Garden Centre

Igår åkte vi till ett garden centre för att köpa lite blommor och jord till terassen. Äntligen dags att göra den lite vårfin!

Solen sken och vi låtsades att det var varmt, fastän det själva verket var 11 och vi fröööös. Det här är nog den sämsta mars jag varit med om, vädermässigt.

Lockdown-köerna... När detta system introducerades för exakt ett år sedan, så ville jag bara vända och gå hem vid alla butiker. Men nu vet man ju att det ser så mycket värre ut än vad det är. Tog endast ett par minuter för oss att komma in.

Jag var helt lost bland alla plantor. Vad ska man egentligen ha på en terass?! Jag tog en bild på dessa gräsplantor som jag tyckte var fina. Köpte ingen igår, men ska tänka på saken och i så fall åka tillbaka.

Dessa blåa plantor var väl också coola?! Tänk att jag hittade blåa plantor men inga rosa...

...Så jag köpte en lavendelbuske. De är alltid fina, och brukar vara lätta att sköta om. Den "döda" fuchsian fick små, gröna blad för några dagar sedan, så den har jag sparat. Fixade bara lite ny jord till den, och hoppas att den blommar igen även denna sommar!

I mina nya, vita hängkrukor blev det min mammas favoritblommor - penseer. Jag hittade vita penseer med lite lila i mitten, som jag tyckte var riktigt fina. Tror det kommer bli en fin färg på terassen. Jag vågade något annat än rosa (när rosa nu inte fanns).

Jag hoppas vi kan sitta där ute snart! Ska som sagt tänka lite mer på vad jag vill ha för andra blommor därute, och om jag behöver köpa fler krukor, men har kommit en liten bit på väg nu i alla fall.

Gillar

Kommentarer